Algemene Voorwaarden Gijsdisccounter

Download hier de PDF versie van onze algemene voorwaarden

Gijsdisccounter wil u graag van muziek laten genieten.

Mocht er onverhoopt toch wat misgaan dan wordt dit afgehandeld zoals beschreven.

Privacy

Met de door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk omgegaan. Uw gegevens worden slechts gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling en worden niet vrijgegeven aan derden.

Algemeen

Door het plaatsen van een bestelling bij Gijsdisccounter gaat u akkoord met de algemene en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Afwijkingen op de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Prijzen

Alle prijzen op de website van Gijsdisccounter zijn inclusief het huidig geldende BTW tarief en exclusief verzendkosten. Over gebruikte artikelen wordt BTW afgedragen volgens de margeregeling. Voor deze artikelen wordt geen BTW vermeld op de site. De prijzen op Gijsdisccounter zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Gijsdisccounter heeft het recht om de consument te informeren over prijsfouten. Indien u niet akkoord gaat met de prijswijziging hebt u als consument het recht om de overeenkomst kosteloos te annuleren. Nabestellingen kunnen niet automatisch tegen dezelfde prijs worden geleverd.

Levering

Bij ontvangst van uw betaling voor 12.00 uur zal uw bestelling op dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag verzonden worden via PostNL.

Pakketpost wordt normaal gesproken binnen één werkdag verstuurd via DHL of PostNL en voor bestellingen naar België via DPD. Bestellingen kunnen  tijdens openingstijden ook in de winkel gehaald worden. Dit dient u dan bij uw bestelling kenbaar te maken. Uiteraard worden dan geen verzendkosten berekend.

Reclameren

Als het geleverde bij aflevering niet blijkt te voldoen aan hetgeen is overeengekomen behoort dit binnen 3 dagen na levering te worden gemeld. In overleg zal gezocht worden naar een passende oplossing.

Betaling

Voor alle leveringen dient vooruit te worden betaald, tenzij nadrukkelijk en schriftelijk anders is overeengekomen.
Wanneer u via iDEAL betaalt is dit direct zichtbaar op de rekening en kan er tot versturen worden overgaan.

Tevens kan er betaald worden dmv overschrijving, creditcard en PayPal.

Zodra de betaling zichtbaar is bij Gijsdisccounter zal uw bestelling worden verwerkt.

Annuleren, retourneren

Indien uw bestelling nog niet is verzonden, kunt u binnen zeven dagen uw order kosteloos annuleren.
De consument gerechtigd om het geleverde, mits ongebruikt en ongeopend, binnen acht dagen na levering te retourneren. Retourzendingen dienen in de originele verpakking, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd verzonden te worden. U dient vooraf uw retourzending te melden via e-mail: info@gijsdisccounter.nl

Niet aangemelde zendingen worden niet vergoed. Gijsdisccounter behoudt zich het recht voor om niets of slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen wanneer het duidelijk is dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. Uiteraard wordt hier met u over gecommuniceerd.

Bij gedeeltelijke retourzending waardoor het orderbedrag onder de €50,00 (kosteloze verzendbedrag) komt, worden er verzendkosten in rekening gebracht. Deze worden verrekend met de terugbetaling.

Overmacht

Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: alles wat daarover in de wet en jurisprudentie wordt bepaald, alsmede alle andere van buiten komende oorzaken waarop Gijsdisccounter geen invloed kan uitoefenen, en waardoor Gijsdisccounter niet in staat is de verplichtingen na te komen.